Ciprian Sora l-a invins, sambata, la puncte, pe Catalin Zmarandescu, intr-un meci disputat la Gala "Local Kombat 20 - Momentul adevarului", organizata la Rm Valcea. Meciul, contand pentru titlul WKN Romania, s-a disputat pe parcursul a cinci reprize
Ciprian Sora l-a invins, sambata, la puncte, pe Catalin Zmarandescu, intr-un meci disputat la Gala "Local Kombat 20 - Momentul adevarului", organizata la Rm Valcea. Meciul, contand pentru titlul WKN Romania, s-a disputat pe parcursul a cinci reprize de cate trei minute, fiind castigat, cu 3-0, de Sora. Contractul semnat de cei doi sportivi stipuleaza o clauza ce prevede o revansa in decurs de maximum 12 luni. Tot in gala valceana s-a disputat si o piramida de patru, luptatori la categoria 82 kg, castigata de Sebastian Ciobanu, care l-a invins la puncte, in finala, pe Alexandru Nedelcu. Intr-o alta lupta de la categoria -66 kg, Ionut Atodiresei l-a invins la puncte pe Vladimir Vacevalev, dupa ce in precedenta gala, "Uriasul Moldovei" s-a impus prin KO la inceputul primei reprize, iar bulgarul a cerut revansa. "Superfight-ul" serii de la categoria supergrea a fost castigat de Mihaita Golescu, cu o decizie de 3-0 in fata sibianului Mihai Adrian, cunoscut sub numele de "Sfarma-piatra". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.