Selectionata celor mai valorosi baschetbalisti romani din Divizia A a castigat, sambata, "Meciul Stelelor" de la Cluj, impunandu-se, cu 105-103, in fata strainilor din campionatul intern. De la romani s-au remarcat Burlacu (24), Silvasan (16), Kabeng
Selectionata celor mai valorosi baschetbalisti romani din Divizia A a castigat, sambata, "Meciul Stelelor" de la Cluj, impunandu-se, cu 105-103, in fata strainilor din campionatul intern. De la romani s-au remarcat Burlacu (24), Silvasan (16), Kabengele (14) si Carutasu (13), in vreme ce de la straini au fost aclamati Ocokolic (17), Krstanovic (15), Seals si Evans (cate 14). MVP-ul intalnirii a fost desemnat Catalin Burlacu, cu 24 de puncte, dintre care ultimele sase decisive pentru victoria echipei pregatite de Berceanu si Vulc. In deschidere, s-a disputat si un meci demonstrativ intre doua echipe de jucatori cu dizabilitati fizice, echipa locala Lamont invingand o selectionata din Banat, cu 7-5. Cum era firesc, show-ul sportiv a fost pigmentat de jocuri de lumina si de artificii, de doua trupe de majorete, dar si de traditionalele concursuri de aruncari de trei puncte, castigat de Zeliko Bojovic (Medias), si de slam-dunk, castigat de LeVar Seals (Cluj), cu o reusita in care a ignorat gravitatia. La finalul evenimentului la care au asistat peste 2500 de spectatori, sala a fost invadata de "vanatorii" de autografe, cel mai solicitat fiind LeVar Seals. De adaugat ca organizarea evenimentului a costat 40.000 de RON, jucatorii, antrenorii si conducerea FRB apreciind ca a fost o editie reusita. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.