Echipa feminina de volei Rapid-AIBO a cucerit intr-o maniera categorica laurii Diviziei A1, elevele antrenorilor Costinel Stan si Alina Pralea reusind sa reintre, sambata, in posesia titlului national, chiar in fief-ul principalei contracandidate, St
Echipa feminina de volei Rapid-AIBO a cucerit intr-o maniera categorica laurii Diviziei A1, elevele antrenorilor Costinel Stan si Alina Pralea reusind sa reintre, sambata, in posesia titlului national, chiar in fief-ul principalei contracandidate, Stiinta Bacau, cu un avans considerabil de cinci victorii, spre bucuria managerului Marian Stefan, care jubila si pentru faptul ca a demonstrat, din nou, ca este un fin strateg al transferurilor de la fileu. Desi erau campioane dinaintea ultimului turneu, giulestencele si-au respectat blazonul si pe taram moldav si au castigat si ultimele trei dispute, dispunand cu 3-2 de Dinamo si cu 3-0 de Unic si Stiinta. Cu un sextet de baza imbatabil, format din Minca - Marcovici, Martin, Topic, Bozhilova si Carstoiu, cu Hancu reprofilata exceptional pe post de libero, dar si cu ex-campioanele mondiale universitare Pralea si Bors in postura de rezerve de lux, Rapid-AIBO a incheiat sezonul en-fanfare, dupa ce sambata, in ultima confruntare, s-a impus lejer in fata ex-campioanei Stiinta Bacau, cu 3-0. Din pacate, a surprins neplacut absenta din tribune a reprezentantilor CS Rapid, campioana fiind singura echipa ignorata de conducere la Bacau. Si asta, in conditiile in care ocupanta locului secund, Stiinta Bacau, a fost aclamata de fanii locali, dar si de primarul Stavarache si de directoarea DJS, Doina Melinte, medaliata cu bronz, Dinamo-Lemntrans, a fost sustinuta de comandantul ros-albilor, Marcel Popescu, de principalul sustinator financiar, Bercaru, dar si de Gigi Chivorchian, in vreme ce Unic Piatra Neamt a avut in tribune o micuta galerie alb-albastra si pe viceprimarul Vasile Ouatu. De adaugat ca, dupa cucerirea titlului, giulestencele au incins o mare hora a bucuriei chiar in mijlocul terenului si au cantat din rasputeri cateva strofe din imnul gruparii de langa Podul Grant. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.