Bursa la termen din Sibiu lanseaza o provocare celor care sunt interesati sa invete sau sa investeasca pe piata la termen.
"Introducerea tranzactiilor virtuale are drept scop cresterea numarului investitorilor in piata la termen, permitand cel
Bursa la termen din Sibiu lanseaza o provocare celor care sunt interesati sa invete sau sa investeasca pe piata la termen.
"Introducerea tranzactiilor virtuale are drept scop cresterea numarului investitorilor in piata la termen, permitand celor interesati sa isi construiasca o imagine clara asupra multiplelor avantaje ale instrumentelor derivate, de la costurile foarte reduse la randamentele consistente si sistemul de compensare foarte eficient, ca sa mentionez doar cateva dintre ele", a precizat Teodor Ancuta, presedintele Bursei sibiene.
Pentru detalii privind conectarea la platforma ELTRANS si utilizarea ei in tranzactionarea contractelor futures si options, trebuie transmis un mesaj cu titlul "Demo" la adresa demmo@bmfms.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.