Viorel Hizo (foto dreapta) a fost demis de la conducerea tehnica a Pandurilor dupa meciul pierdut sambata, pe teren propriu, scor 0-1 cu CFR Cluj. "Aveam doua posibilitati, ori jucatorii care au fost in teren sa-i trimit la Motru ca sa salveze echipa
Viorel Hizo (foto dreapta) a fost demis de la conducerea tehnica a Pandurilor dupa meciul pierdut sambata, pe teren propriu, scor 0-1 cu CFR Cluj. "Aveam doua posibilitati, ori jucatorii care au fost in teren sa-i trimit la Motru ca sa salveze echipa de la retrogradare, ori Hizo sa isi prezinte demisia sau sa il demit eu. Cred ca va intelege ca este o masura necesara. Atat timp cat exista solutii de salvare de la retrogradare, trebuie sa ne luptam pentru ele", a declarat presedintele Pandurilor, Marin Condescu. Acesta a precizat ca vina pentru rezultat apartine atat jucatorilor, cat si staff-ului tehnic. "Ca presedinte, nu trebuie sa gandesc subiectiv. Jucatorii pe care i-a cerut Hizo i-am adus. In afara de jucatori, care nu s-au daruit toti in acest meci, una dintre greseli apartine bancii tehnice. Am muncit din greu 42 de ani ca sa intram in Divizia A si trebuie sa ne adunam toate resursele ca sa ramanem aici. Nu abdicam de la obiectiv", a adaugat Condescu, care l-ar putea inlocui pe Hizo cu Nicolae Ungureanu, tehnicianul divizionarei secunde FC Caracal. Deocamdata, interimatul este asigurat de Valentin David, in conditiile in care si "secundul" Florin Motroc a plecat o data cu Hizo. "Presedintele m-a demis inca de la pauza. Nu esti antrenor daca nu esti demis macar odata in viata de un presedinte", a declarat Hizo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.