Elena, mezina presedintelui Traian Basescu, este pasionata de mica de calarie si, atunci cand nu este implicata in viata politica, nu rateaza nici un moment sa-si etaleze calitatile de veritabil jocheu. Ea a demonstrat acest lucru intr-un pictorial a
Elena, mezina presedintelui Traian Basescu, este pasionata de mica de calarie si, atunci cand nu este implicata in viata politica, nu rateaza nici un moment sa-si etaleze calitatile de veritabil jocheu. Ea a demonstrat acest lucru intr-un pictorial aparut in revista "Apropo".
Fiica presedintelui a povestit despre perioada traita in America, la studii, despre viata de familie si despre pasiunea sa pentru calarie.
Tanara politiciana a recunoscut ca a avut destule incidente la calarie, dar toate nesemnificative: "Acestea nu au fost din pricina calului, ci a mea, pentru ca nu stiam cum sa ma port, cum sa tin palma intinsa cand ii dau mancare, cum sa-l protejez sa nu se sperie si de cine trebuie sa-l protejez".
Dupa cei doi ani traiti in America, Elena si-a dat seama ca nicaieri nu e ca acasa. "Dupa aceasta <> m-am intors in tara hotarata sa locuiesc cu mama si cu tata pana ma marit", a spus Elena pentru revista. In acelasi timp, ea se poate lauda cu faptul ca nu are vicii: "Eu nu beau nici macar cafea si nu fumez".
Pe de alta parte, considera ca intrarea ei in politica a fost "ceva natural si firesc".
Nu are inca un idol in politica romaneasca insa sunt si femei pe care le admira.
"Scena politica este grea pentru femeile din toata lumea, nu doar pentru cele din Romania. Dar sunt si femei care au reusit in politica romaneasca. Sunt convinsa ca vor exista si atacuri nu tocmai prietenoase din partea colegilor politicieni, dar asta nu este un motiv pentru a da inapoi", a spus Elena.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.