La Bursa de Valori Bucuresti se v-a tranzactiona prin intermediul sistemului drepturile de preferinta emise de S.S.I.F Broker S.A-Cluj Napoca. Societatea S.S.I.F. Broker are un capital majoritar romanesc, iar fiecare asociat nu poate detine mai mult
La Bursa de Valori Bucuresti se v-a tranzactiona prin intermediul sistemului drepturile de preferinta emise de S.S.I.F Broker S.A-Cluj Napoca. Societatea S.S.I.F. Broker are un capital majoritar romanesc, iar fiecare asociat nu poate detine mai mult de 15% din capitalul social. Tranzactionarea drepturilor se va face pe piata ORDR (piata "Right Markets"- piata de tip "order-driven"). Tranzactia se va face in perioada 17 aprilie - 2 mai 2006. Tranzactionarea va fi facuta respectandu-se urmatoarele reguli: numar total: 31.870.393, simbolul trebuie sa fie BRKR01, blocul de tranzactionare sa fie 100, numarul de zecimale utilizate pentru pret trebuie sa fie de patru. Pasul de pret trebuie sa fie 0,0001, iar codul ISIN: ROBROKORGH012.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.