Ancheta Inspectiei Consiliului Superior al Magistraturii privind viciile de procedura semnalate de presa in modul de solutionare privind arestarea preventiva a lui Alexandru Marian Iancu este in faza de finalizare, au declarat, sambata, surse din mag
Ancheta Inspectiei Consiliului Superior al Magistraturii privind viciile de procedura semnalate de presa in modul de solutionare privind arestarea preventiva a lui Alexandru Marian Iancu este in faza de finalizare, au declarat, sambata, surse din magistratura. Miercuri, in fata judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti, avocatul Ion Neagu, aparatorul omului de afaceri, a sustinut ca nota prin care s-a dispus masura arestarii lui Iancu a fost absolut identica cu cea prin care s-a dispus arestarea preventiva a lui Ovidiu Tender, in acelasi dosar, fiind trecuta chiar aceeasi data, de 3 martie. Curtea de Apel Bucuresti a admis criticile avocatului lui Marian Iancu si a decis, vineri, sa se rejudece propunerea de arestare preventiva a omului de afaceri formulata de Parchet, astfel ca acuzatul a fost pus in libertate.
Presa a relatat ca Ovidiu Tender si Iancu, ambii acuzati in dosarul Rafo, au fost arestati pe fond, prin decizii identice. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.