Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, considera ca patronatele ar trebui sa-si promoveze mai bine interesele si punctele de vedere in discutiile cu partenerii sociali. In urma unei intalniri a conducerii Camerei Deputatilor cu reprezentan
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, considera ca patronatele ar trebui sa-si promoveze mai bine interesele si punctele de vedere in discutiile cu partenerii sociali. In urma unei intalniri a conducerii Camerei Deputatilor cu reprezentantii CES, Bogdan Olteanu a apreciat ca, in prezent, se constata o slaba capacitate a reprezentantilor clasei antreprenoriale de a-si sustine interesele. "Interesele miscarii sindicale sunt foarte eficient reprezentate de sindicate, in schimb interesele clasei antreprenoriale sunt slab reprezentate de miscarea patronala", a spus Bogdan Olteanu. Pe de alta parte, el si-a exprimat speranta ca, la nivelul Camerelor de Comert, conflictele istorice din ultimii ani sa fie finalizate curand, iar Camerele de Comert sa redevina o forta in plan economic si social, prin redobandirea "justa" a Registrului Comertului "care le-a fost luat in mod abuziv".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.