Aproximativ o mie de persoane au asteptat ieri dimineata deschiderea caselor de bilete la Stadionul "Steaua" pentru a-si achizitiona bilete la meciul cu Middlesbrough, din prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA, insa gruparea din Ghencea a mai scos l
Aproximativ o mie de persoane au asteptat ieri dimineata deschiderea caselor de bilete la Stadionul "Steaua" pentru a-si achizitiona bilete la meciul cu Middlesbrough, din prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA, insa gruparea din Ghencea a mai scos la vanzare doar tichete la peluze. Cele mai mari cozi s-au format la casele unde ar fi trebuit sa se vanda bilete la tribunele I si a II-a. Insa, spre surprinderea si nemultumirea suporterilor, la cateva minute dupa ora 10 s-au mai pus in vanzare doar tichete de acces la Peluzele I si II ale Stadionului "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", desi directorul executiv Valeriu Argaseala afirmase sambata ca se vor comercializa, "cel mai probabil", bilete in toate sectoarele tribunei. Cea mai mare parte a persoanelor care doreau bilete la tribune a parasit zona din fata stadionului, ramanand insa cozi la casele pentru peluze si la cele doua special amenajate pentru abonati, care puteau cumpara bilete pentru orice zona a stadionului. Nici la casele de la Stadionul "National" nu au mai fost puse in vanzare tichete la tribunele I si a II-a, insa la arena care va gazdui meciul cu Middlesbrough aglomeratia nu a mai fost la fel de mare ca sambata, in prima zi de comercializare a biletelor. Sambata, FC Steaua a vandut aproximativ 25.000 de bilete din cele 45.000 disponibile. Dintre acestea, alte 4.000 de bilete sunt destinate suporterilor englezi, iar 6.500 abonatilor FC Steaua, care pot achizitiona tichete la jumatate de pret. Ieri s-au mai pus in vanzare aproximativ 10.000 bilete la peluze, iar in zilele urmatoare, cel mai probabil miercuri, ar mai putea fi comercializate bilete neachizitionate de fanii englezi si de abonatii FC Steaua. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.