Dosarul "aurul dacilor" va fi retrimis Parchetului, deoarece procurorii de la DNA spun ca in acest caz nu au fost comise acte de coruptie. DNA a primit in urma cu doua luni, de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, un dosar in care se fa
Dosarul "aurul dacilor" va fi retrimis Parchetului, deoarece procurorii de la DNA spun ca in acest caz nu au fost comise acte de coruptie. DNA a primit in urma cu doua luni, de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, un dosar in care se faceau verificari cu privire la disparitia unor obiecte de patrimoniu. Anchetatorii sustineau atunci ca este posibil ca aceste obiecte sa fi ajuns in colectii particulare ale unor oameni importanti, precum Adrian Nastase, Dan Iosif, Sergiu Nicolaescu si fostul consilier prezidential Ioan Talpes. DNA a facut verificari cu privire la posibile acte de coruptie legate de primirea unor bunuri de patrimoniu in valoare de peste 1,5 milioane de euro, insa probele nu au scos la iveala savarsirea unei astfel de infractiuni. In aceste conditii, dosarul "aurul dacilor" se va reintoarce la Parchet, acolo unde anchetatorii vor trebui sa continue investigatiile pentru a vedea unde se afla obiectele disparute.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.