Adulata de unii, contestata de altii, Sanda Ladosi a hotarat sa revina in peisajul muzical. Blonda care a terminat Dreptul, dar nu a profesat niciodata, a lansat joi albumul Khalini. La acest material discografic, produs de casa de discuri OVO MUSIC,
Adulata de unii, contestata de altii, Sanda Ladosi a hotarat sa revina in peisajul muzical. Blonda care a terminat Dreptul, dar nu a profesat niciodata, a lansat joi albumul Khalini. La acest material discografic, produs de casa de discuri OVO MUSIC, solista a inceput sa lucreze inca din 2003.
Cele zece piese scrise de George Popa si Dan Iagnov sunt, ca fond, disco, dar au si influente orientale.
Artista a tinut sa aiba si cateva videoclipuri la piesele ''O noapte cu tine'', ''Nu ma opri'' si ''Khalini''. Pentru cel mai nou clip al sau, Khalini, in regia lui Petre Nastase, Sanda a filmat 22 de ore intr-un platou in care s-a creat un decor oriental, a schimbat sapte tinute si patru stiluri de make-up. Ea apare aici alaturi de un cantaret de pe alte meleaguri, Jamal, care a facut-o sa se indragosteasca de mancarea libaneza.
Solista spune ca a invatat multe si din experienta Eurovision. De aceea, atunci cand e intrebata daca si-a schimbat look-ul pentru a reprezenta Romania la o competitie importanta, Sanda spune, cu umorul ce o caracterizeaza: "Am depasit de mult varsta". Pentru a se mentine in forma, solista, care in patru ani a dat jos 23 de kilograme, merge in fiecare zi la sala, tine diete drastice si practica Tae bo, un stil de lupta cu un partener imaginar.
Dupa ce s-a intors la mai vechea sa dragoste, Stefan, cantareata crede ca un singur lucru pare sa-i mai umbreasca fericirea, absenta unui copil.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.