Peste jumatate dintre prostituate incep practicarea acestei ''meserii'' inainte de a implini varsta de 18 ani, releva un studiu al Asociatiei Romane Anti-SIDA (ARAS).
La acest studiu au participat 400 de persoane. Acestea au declarat ca pract
Peste jumatate dintre prostituate incep practicarea acestei ''meserii'' inainte de a implini varsta de 18 ani, releva un studiu al Asociatiei Romane Anti-SIDA (ARAS).
La acest studiu au participat 400 de persoane. Acestea au declarat ca practica prostitutia in hoteluri, moteluri, la domiciliul lor sau al clientului, in bordeluri ilegale sau in masini. Foarte putine din prostituatele intervievate au spus ca isi gasesc singure clientii. In majoritatea cazurilor, proxenetii intermediaza relatia client-prostituata. Potrivit studiului ARAS, peste 30 la suta dintre prostituate au declarat ca sunt traficate. In acelasi timp, persoanele intervievate au declarat ca au un nivel scazut de scolarizare: aproape 50 la suta au urmat pana in opt clase, iar 12 la suta nu au fost niciodata la scoala. Numai 20 la suta au declarat ca folosesc prezervativul, in conditiile in care peste 90 la suta au auzit despre HIV/SIDA si celelalte boli cu transmitere sexuala.
Peste jumatate dintre prostituatele intervievate au spus ca au prezentat simptomele unor infectii cu transmitere sexuala, dar, dintre acestea, noua la suta au declarat ca nu s-au tratat niciodata si aproape 15 la suta s-au tratat singure.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.