Sambata
Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei in Carpatii Orientali si Meridionali, iar spre sfarsitul noptii in Carpatii Occidentali, unde izolat va ploua slab
Sambata
Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei in Carpatii Orientali si Meridionali, iar spre sfarsitul noptii in Carpatii Occidentali, unde izolat va ploua slab. Vantul va prezenta unele intensificari in zona inalta.
Duminica
Cerul se va innora treptat, incepand din vest. Va ploua la inceput in Carpatii Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si vestul Meridionalilor (zone in care cantitatile de apa vor putea depasi izolat 10-15 l/mp), apoi si in restul zonei. Vantul va prezenta unele intensificari. Regimul termic nu va suferi modificari esentiale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.