Grupul umoristic Voua va juca intr-un spectacol de teatru denumit sugestiv "O matusa pierduta", care va avea premiera la Teatrul Constantin Nottara, in ziua de 18 aprilie, la orele 19.00. Realizata cu ajutorul ArCub, productia a fost regizata de catr
Grupul umoristic Voua va juca intr-un spectacol de teatru denumit sugestiv "O matusa pierduta", care va avea premiera la Teatrul Constantin Nottara, in ziua de 18 aprilie, la orele 19.00. Realizata cu ajutorul ArCub, productia a fost regizata de catre Dan Tudor, scenografia fiind semnata de Doru Zanfir. Scenariul apartine Marilenei Dumitrescu si lui Danut Ungureanu.
Piesa este de fapt un cabaret politic care ilustreaza problemele "de familie" ale unui om politic, mai ales ca in scena apare si deja legendara "matusa".
Avand ca sursa de inspiratie piesa lui I.L.Caragiale, "O scrisoare pierduta", de data aceasta "O matusa pierduta" este de fapt, dupa cum a afirmat si regizorul Dan Tudor, "un spectacol de atitudine", deosebit de actual in contextul vietii politice de astazi. In rolul matusii Sahara joaca Marilena Chelaru, Cristian Cretu este Marian Matase (candidatul partidului la putere), iar Spion Spiliescu (politician cu vechi state) este interpretat de Vasile Mincu. Adrian Fetecau este candidatul opozitiei Siberian Banescu, apare si Cascavalescu (membru marcant al partidului la putere) creionat de Adrian Patrascu, iar Serban Dragusanu este Spaguridi. Nu lipseste nici "politaiul Fita Musaca, lucrator la un serviciu secret", si nici monsieur Georgoise Cancanache Lampyre (delegat al UE) in persoana lui Victor Yila. Alaturi de membrii grupului Voua joaca si actrita Monica Davidescu. Liderul grupului Voua, Adrian Fetecau, a promis pentru aceasta comedie un final "apoteotic" si ii invita la teatru pe toti spectatorii cu simtul umorului. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.