Sorin Boca, presedintele lui Poli Iasi, a declarat ieri ca partida cu Rapid este un simplu meci de campionat, dar a mentionat ca jucatorii vor avea prima chiar si pentru o remiza. "La Steaua, am facut un joc bun, insa am pierdut dintr-o gafa in defen
Sorin Boca, presedintele lui Poli Iasi, a declarat ieri ca partida cu Rapid este un simplu meci de campionat, dar a mentionat ca jucatorii vor avea prima chiar si pentru o remiza. "La Steaua, am facut un joc bun, insa am pierdut dintr-o gafa in defensiva. Duminica intalnim un adversar puternic care, desi nu o declara, prin ultimele rezultate a demonstrat ca lupta pentru castigarea campionatului. Sunt convins ca jucatorii rapidisti vor veni super-motivati pentru a obtine toate cele trei puncte puse in joc", a spus Sorin Boca. Intrebat daca jucatorii vor fi motivati de Steaua sau Dinamo pentru un succes in fata Rapidului, oficialul iesean a spus ca singura motivare este cea venita din partea clubului propriu: "Jucatorii sunt constienti ca un rezultat bun le ridica lor cota. Nu am fost contactati de nimeni, nici de la Steaua, nici de la Dinamo. Singura motivare vine de la iesenii care probabil vor umple la refuz stadionul. Jucatorii vor avea prima si pentru un rezultat de egalitate, pentru ca, sa nu uitam, Rapid este o echipa de top, care a obtinut rezultate bune in cupele europene". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.