Comisia de Disciplina a FRF l-a sanctionat ieri pe Constantin Iacov (foto stanga), presedintele Consiliului de Administratie al FC National, cu avertisment si amenda de 1000 de euro pentru acuzatiile aduse directorului executiv al FC Steaua, care au
Comisia de Disciplina a FRF l-a sanctionat ieri pe Constantin Iacov (foto stanga), presedintele Consiliului de Administratie al FC National, cu avertisment si amenda de 1000 de euro pentru acuzatiile aduse directorului executiv al FC Steaua, care au fost considerate nefondate. Iacov a sugerat ca Valeriu Argaseala l-a cautat telefonic si personal la club in ziua meciului FC National - Steaua, din 19 martie, pentru a-i propune aranjarea meciului. "A sunat, a tot incercat sa vina pe la mine. Ce putea sa discute cu mine inainte de meci? Spunea ca vrea niste invitatii, dar nu vii de cinci ori la club si nici nu suni de 15 ori pentru asta", a mentionat Iacov dupa acel meci. Oficialul gruparii bancare a declarat ieri ca va face apel la decizia Comisiei de Disciplina. "E normal sa fac apel pentru ca la aceasta comisie prezumtia de nevinovatie nu exista. Se judeca la fel ca pe vremea lui Ceausescu. Pentru ce mi-au dat 1000 de euro? Pentru niste titluri din ziare? Eu n-am pronuntat cuvantul blat, le-am dus DVD-uri cu declaratiile mele, dar degeaba. O sa vedem ce facem la apel", a mentionat Iacov. Tot ieri, Comisia de Disciplina a FRF a obligat clubul Rapid la plata contravalorii a 200 scaune distruse de proprii suporteri la meciul din deplasare cu Farul, din etapa a 11-a a Diviziei A. Clubul constatean solicitase despagubiri pentru 570 de scaune, dar Comisia a ajuns la concluzia ca galeria echipei Rapid a fost compusa la acel meci doar din 200 de persoane. Incidentele de la meciul Rapid - Dinamo, de miercuri seara, cand au fost aruncate obiecte in teren, vor fi analizate intr-o sedinta viitoare. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.