Reprezentativa juvenila de rugby "under 19" a Romaniei a inregistrat a treia infrangere consecutiva la Campionatul Mondial din Dubai, dupa ce tricolorii pregatiti de Alexandru Achim au fost spulberati de selectionata Tarii Galilor, cu scorul de 70-0
Reprezentativa juvenila de rugby "under 19" a Romaniei a inregistrat a treia infrangere consecutiva la Campionatul Mondial din Dubai, dupa ce tricolorii pregatiti de Alexandru Achim au fost spulberati de selectionata Tarii Galilor, cu scorul de 70-0 (28-0), si vor evolua in grupa valorica 9-12, impotriva Scotiei. Din pacate, dupa ce au cedat in fata Australiei, cu un umilitor 9-88, si in fata Japoniei, cu 17-30, juniorii tricolori n-au reusit sa evite ultimul loc dupa disputarea meciurilor din faza inaugurala, fiind singura echipa care nu a punctat in clasamentul intermedar, dupa ce au fost depasiti net la toate capitolele si de Tara Galilor. Conform site-ului rugby.ro, Romania va intalni, luni, de la ora locala 17, pe Stadionul "Sharjah" din Dubai, echipa Scotiei, care a ratat intrarea in grupa valorica 5-8 la punctaveraj. Daca vor obtine victoria, "stejareii" vor juca pentru locurile 9-10 cu invingatoarea din meciul Japonia - Samoa, iar in caz contrar vor evolua pentru evitarea ultimului loc cu invinsa din partida mai sus amintita. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.