Circa doua treimi din terenurile din Bucuresti sunt revendicate de catre fostii proprietari, iar aceasta situatie impiedica dezvoltarea pietei imobiliare din Capitala, a declarat, ieri, la un seminar pe teme imobiliare, viceprimarul Capitalei, Ludovi
Circa doua treimi din terenurile din Bucuresti sunt revendicate de catre fostii proprietari, iar aceasta situatie impiedica dezvoltarea pietei imobiliare din Capitala, a declarat, ieri, la un seminar pe teme imobiliare, viceprimarul Capitalei, Ludovic Orban. "Practic, pe aceste terenuri nu se poate construi nimic pana cand situatia juridica a suprafetelor nu este rezolvata", a afirmat Orban. El a adaugat ca dezvoltarile imobiliare din Bucuresti sunt ingreunate, totodata, de legislatia stufoasa privind avizele si aprobarile necesare. Acestea, in numar de 17, sunt eliberate si dupa o perioada mare de timp. In acest moment, circa 600.000 de familii din Capitala locuiesc in apartamente construite inainte de anul 1990.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.