Nicolae Badea (foto), presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo, a declarat ieri pentru Realitatea Tv ca primele jucatorilor dinamovisti sunt blocate pana la finalul campionatului. "Indiferent de rezultatele din partidele urmatoare, nu
Nicolae Badea (foto), presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo, a declarat ieri pentru Realitatea Tv ca primele jucatorilor dinamovisti sunt blocate pana la finalul campionatului. "Indiferent de rezultatele din partidele urmatoare, nu vom mai plati prime pana la finalul editiei de campionat. Atunci vom trage linie si vom vedea, in functie de locul ocupat", a spus seful "cainilor". Decizia a fost luata de actionarii dinamovisti dupa rezultatele slabe ale echipei in acest retur, care au culminat miercuri seara cu infrangerea la scor in fata Rapidului. Un alt oficial al lui Dinamo, Cristi Borcea, a anuntat ca, in vara, din "Groapa" vor pleca 10 fotbalisti, in locul lor urmand sa fie adusi "jucatori tineri, din Divizia B, care sa fie crescuti in spiritul lui Dinamo". Printre cei vizati de epurare sunt fotbalistii imprumutati de la alte cluburi, precum Fl. Bratu, Barcauan, Florea, Catalin Munteanu, Curt si altii. Dinamovistii si-au reafirmat intentia de a-l pastra pe Florin Marin pana la vara, indiferent de rezultate. Din campionatul viitor, sefii "cainilor" au intocmit o lista cu posibili succesori ai lui "Flocea", printre acestia aflandu-se Ioan Andone, Razvan Lucescu si Cristiano Bergodi. Andone a anuntat joi seara ca si-a prelungit contractul cu Omonia Nicosia pentru inca un sezon, dar ca intelegerea poate fi rupta, lasand sa se inteleaga ca ar fi dispus sa revina in Stefan cel Mare in anumite conditii. Tinta lui Borcea este Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, caruia ii expira contractul in vara, neprimind inca o oferta de prelungire. Mai mult, directorul executiv al lui Dinamo a anuntat ca si tatal lui Razvan ar putea veni in "Groapa". "Intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat, unul dintre cei doi Lucescu va antrena pe Dinamo. Este adevarat ca Razvan s-a consacrat ca fotbalist si ca antrenor la Rapid, dar el a copilarit in Stefan cel Mare", a spus Borcea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.