Presedintelui rus Vladimir Putin ii surade o vacanta departe de toate tensiunile si luptele politice. Nu este, insa, vorba despre o retragere intr-un loc exotic, ci despre o calatorie in spatiu. Potrivit Independent Online, invitatia de a-si schima c
Presedintelui rus Vladimir Putin ii surade o vacanta departe de toate tensiunile si luptele politice. Nu este, insa, vorba despre o retragere intr-un loc exotic, ci despre o calatorie in spatiu. Potrivit Independent Online, invitatia de a-si schima costumul si cravata pentru echipamentul de astronaut a venit din partea cosmonautului rus de pe Statia Spatiala Internationala, Pavel Vinogradov, in timpul unei legaturi directe cu Kremlinul. "Va invitam sa fiti oaspetele nostru. Ati fost deja pe un submarin. Stiti cum se piloteaza un avion Su-27. Dar n-ati fost niciodata pe o statie spatiala", i-a transmis Vinogradov liderului de la Kremlin. Vladimir Putin a zambit: "Doar daca este vorba de o vacanta". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.