La finalul intalnirii din Giulesti, Vasile Turcu, unul dintre actionarii dinamovisti, a recunoscut ca rezultatul partidei este just. "Din pacate am pierdut iar la scor. Nici nu mai stiu a cata umilinta este. Este un rezultat normal la forma echipei,
La finalul intalnirii din Giulesti, Vasile Turcu, unul dintre actionarii dinamovisti, a recunoscut ca rezultatul partidei este just. "Din pacate am pierdut iar la scor. Nici nu mai stiu a cata umilinta este. Este un rezultat normal la forma echipei, dar anormal la cate investitii s-au facut in acest an. Nu suntem in forma, nu jucam nimic", a afirmat Turcu. Omul de afaceri a apreciat ca Dinamo nu are cum sa emita pretentii la titlu. "Chiar daca mai sunt sanse, campionatul asta cred ca e compromis. Nu ne ramane decat sa salvam ce a mai ramas de salvat". "Noi il sustinem pe domnul Florin Marin. La ce bun sa mai facem alte schimbari. De trei luni tot facem schimbari si rezultatele tot nu apar. Sa strangem randurile si vedem ce e de facut de la vara incolo", a mai spus Turcu. Acesta a precizat ca nu intentioneaza sa paraseasca gruparea dinamovista, desi anuntase inca din februarie ca ar vrea sa plece si a anuntat ca nu a renuntat la ideea de a-l readuce pe Ioan Becali printre sefii lui Dinamo. "Eu sunt in continuare actionar, pentru ca nu am primit banii pe care trebuia sa ii primesc in schimbul cedarii actiunilor. In moment de criza nu poti sa pleci, te numesti tradator. Voi incerca sa il aduc inapoi pe Giovanni, de la vara", a subliniat Turcu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.