Duminica (16 aprilie) se va incheia, la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" cea de a treia editie a Festivalului de peste, eveniment inceput cu doua zile in urma. Organizatorii spun ca "este un mozaic de activitati care vor satisface
Duminica (16 aprilie) se va incheia, la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" cea de a treia editie a Festivalului de peste, eveniment inceput cu doua zile in urma. Organizatorii spun ca "este un mozaic de activitati care vor satisface nevoia de educatie, cultura, comunicare intre oameni, precum si nevoia de agrement a vizitatorilor muzeului". Toate manifestarile propuse in cadrul festivalului sunt "grupate" in jurul expunerii temporare "Pesti si pescari celebri" (12 aprilie-31 mai) dedicata speciilor deosebite din punct de vedere faunistic, ca elemente protejate, dar si unor personalitati romanesti de exceptie a caror pasiune pentru pescuit le-a intarit celebritatea (Mihail Sadoveanu, Al. Bratescu-Voinesti). Activitatile acestui program sunt adresate unei game largi de vizitatori: copiilor - carora le este dedicata seara de basm si atelierul de origami; pasionatilor de pescuit - asteptati atat la o conferinta tematica, dar si la prepararea unui trofeu pescaresc; gurmanzilor - invitati la expozitia culinara cu degustare si vanzare de peste si preparate din peste. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.