Viorel Moldovan a fost protagonistul partidei de miercuri seara, facand cel mai bun meci al sau de la venirea la Rapid in iarna. In afara celor doua goluri, fostul international a alergat foarte mult si a intrat deseori cu succes in combinatii cu coe
Viorel Moldovan a fost protagonistul partidei de miercuri seara, facand cel mai bun meci al sau de la venirea la Rapid in iarna. In afara celor doua goluri, fostul international a alergat foarte mult si a intrat deseori cu succes in combinatii cu coechipierii. La finalul jocului, era fericit pentru prima "dubla" reusita in tricoul Rapidului. "Ma bucur foarte mult pentru aceste trei puncte obtinute in fata liderului Dinamo. Este o victorie categorica. Campionatul se joaca pana la sfarsit, dar noi trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant, pentru ca mai e mult", a spus Moldovan, care le-a dedicat fanilor victoria, dupa dezamagirea eliminarii din Cupa UEFA. George Copos s-a declarat incantat de evoluia atacantului, dar nu si-a arogat merite. "Eu il felicit pe Razvan Lucescu, pentru ca a zis: <<Luati-l pe Moldovan>> si l-am luat". Antrenorul Rapidului l-a laudat si el pe atacantul de 34 de ani. "Moldovan e un jucator de exceptie si sunt foarte fericit ca e printre noi. E un vulpoi batran, gata sa speculeze orice greseala a adversarului. Multe echipe din Romania l-ar dori in lot", a subliniat Lucescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.