Kylie Minogue a fost fotografiata recent cu capul descoperit, afisand senin o coafura de tip "elf", informeaza The Sun Online. Fotografiile o arata pe Kylie zambind, dupa ce a castigat lupta cu cancerul la san. Fotografiile au fost facute in orasul i
Kylie Minogue a fost fotografiata recent cu capul descoperit, afisand senin o coafura de tip "elf", informeaza The Sun Online. Fotografiile o arata pe Kylie zambind, dupa ce a castigat lupta cu cancerul la san. Fotografiile au fost facute in orasul italian Portofino, unde actrita este oaspetele designerilor Dolce si Gabbana.
Kylie, in varsta de 37 de ani, si-a tinut pana acum capul acoperit cu esarfe si bandane. Cantareata si-a pierdut faimosul ei par blond in urma sedintelor de chimioterapie. Starul australian a anuntat in mai 2005 ca are cancer si la doua zile dupa anunt a suferit o operatie la san. In luna iulie a aceluiasi an a fost anuntata ca nu va mai putea concepe copii pe cale naturala din cauza chimioterapiei. Din aceasta cauza, cantareata a hotarat sa-si congeleze ovulele. Trei luni mai tarziu, Kylie a angajat un nutritionist francez pentru ca slabise prea mult. In noiembrie a inceput sedintele de radioterapie la Paris, unde locuieste cu iubitul ei, actorul Olivier Martinez. Apoi, a mai urmat cateva sedinte de chimioterapie pentru a ucide ultimele reminiscente ale cancerului. In ianuarie a aflat ca a invins aceasta teribila boala. Kylie Minogue a hotarat sa se implice in lupta impotriva cancerului mamar, dorind sa contribuie la lansarea pe piata a medicamentului "minune" Herceptin. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.