Ionel Ganea i-a cerut scuze managerului de la Wolverhampton, Glenn Hoddle, dupa ce declarase despre acesta ca este cel mai dificil antrenor cu care a lucrat in cariera sa, informeaza cotidianul "Express & Star". "Imi cer scuze atat lui Hoddle, ca
Ionel Ganea i-a cerut scuze managerului de la Wolverhampton, Glenn Hoddle, dupa ce declarase despre acesta ca este cel mai dificil antrenor cu care a lucrat in cariera sa, informeaza cotidianul "Express & Star". "Imi cer scuze atat lui Hoddle, cat si colegilor din echipa. Intentia mea nu a fost de a critica pe cineva prin declaratiile care le-am facut", a declarat Ganea. Internationalul roman se simte frustrat de faptul ca nu a mai jucat pentru prima echipa din decembrie 2005. "Cat timp am fost introdus in echipa, mi-am facut treaba. Am marcat de cinci ori in 12 jocuri si am fost pasator la alte goluri importante marcate de Wolverhampton. Fara nici un fel de explicatie, nu mi s-a mai dat vreo sansa, iar acest lucru este cel mai greu de inteles pentru mine", a spus Ganea. Atacantul a declarat in cursul saptamanii trecute ca Hoddle este cel mai dificil antrenor cu care a lucrat in intreaga sa cariera de fotbalist si a precizat ca nu este singurul jucator de la Wolverhampton care gandeste asa. "Nu stiu daca in intreg lotul exista 2-3 jucatori, dintre cei ce evolueaza meci de meci, care sa fie multumiti de Hoddle. Face un program extrem de stresant la echipa, iar atunci cand suntem sub presiune, Hoddle pune o presiune si mai mare asupra noastra. Nu stie sa-si apropie jucatorii", a spus Ganea. Hoddle a replicat si a pus declaratiile lui Ganea pe faptul ca acesta tocmai fusese amendat dupa ce a fost implicat intr-o altercatie cu un coechipier la un antrenament. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.