Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ca nu s-a intamplat niciodata ca echipa la care a lucrat sa piarda de ziua sa, asa cum nu s-a intamplat nici miercuri seara, cand Steaua a invins cu 1-0 pe Politehnica Iasi. "Sunt fericit, mai
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ca nu s-a intamplat niciodata ca echipa la care a lucrat sa piarda de ziua sa, asa cum nu s-a intamplat nici miercuri seara, cand Steaua a invins cu 1-0 pe Politehnica Iasi. "Sunt fericit, mai ales ca Oprita imi da din ce in ce mai multe ocazii sa nu regret ca am insistat sa ramana la Steaua. Puteti verifica in statistici. De ziua mea am castigat intotdeauna, ceea ce inseamna ca sunt un om bun", a afirmat oficialul stelist, care a implinit, miercuri 41 de ani. Stoica a fost insotit la meci de tatal sau si a primit victoria drept cadou din partea jucatorilor. "E ziua domnului presedinte, pardon, manager general, ii dedicam victoria, am jucat si pentru el", a afirmat Paraschiv, capitan in lipsa lui Radoi si Ogararu. De asemenea, N. Dica, autorul golului stelist, a spus ca jucatorii sunt bucurosi ca i-au putut face un cadou frumos lui Mihai Stoica. Doar finantatorul Gigi Becali a fost surprins: "Victoria i-a fost dedicata lui Meme? A fost ziua lui? Nu am stiut!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.