Cunoscutul virtuoz al chitarei electrice, Adi Manolovici, va sustine, in aceasta seara, de la ora ora 20.00, concertul Rock Session 2. Adi Manolovici Syndikate, in componenta Adi Manolovici-chitara, voce, Codrut Andrei-chitara acustica, Cristi "Take"
Cunoscutul virtuoz al chitarei electrice, Adi Manolovici, va sustine, in aceasta seara, de la ora ora 20.00, concertul Rock Session 2. Adi Manolovici Syndikate, in componenta Adi Manolovici-chitara, voce, Codrut Andrei-chitara acustica, Cristi "Take" Dumitru - bas, si Gusti Costinescu la tobe va concerta la Casa Studentilor din Bucuresti, clubul Preoteasa din Calea Plevnei 61. La concert vor participa si trupele Rust (heavy-metal) si Midnight Stand (blues-rock) formate din elevii lui Adi Manolovici. Acesta a lansat, recent, un nou album intitulat "Seven", care a starnit reactii dintre cele mai favorabile in critica de specialitate. De altfel, turneul de lansare a fost bine intampinat de fanii genului rock. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.