Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie de la Dinamo, a fost printre putinii oficiali dinamovisti care au acceptat sa comenteze esecul echipei. "Ce pot sa va mai spun dupa ce pierzi cu 0-3? Florin Marin nu are nici o vina la acest sc
Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie de la Dinamo, a fost printre putinii oficiali dinamovisti care au acceptat sa comenteze esecul echipei. "Ce pot sa va mai spun dupa ce pierzi cu 0-3? Florin Marin nu are nici o vina la acest scor, a inceput o treaba buna, a dovedit ca stie sa munceasca si nu cred ca este cazul sa renunte", a spus Badea. Oficialul "cainilor" a adaugat ca in urma rezultatelor inregistrate in returul campionatului, Dinamo nu mai are prima sansa la titlu: "Mai sunt cateve etape, dar rezultatele din retur se pare ca nu ne mai plaseaza cu prima sansa la titlu. Rapid a fost peste noi ca travaliu si efort", a comentat Badea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.