Una dintre cele mai indragite soliste elene, Anna Vissi, reprezentanta Greciei la Eurovision, vine din nou in Romania pentru a sustine un minirecital in cadrul emisiunii de sambata "Surprize-surprize" iar duminica un concert in Piata Revolutiei. Pe a
Una dintre cele mai indragite soliste elene, Anna Vissi, reprezentanta Greciei la Eurovision, vine din nou in Romania pentru a sustine un minirecital in cadrul emisiunii de sambata "Surprize-surprize" iar duminica un concert in Piata Revolutiei. Pe aceeasi scena vor evolua si formatiile romanesti Akcent, Voltaj, Trident, etc. Vizita celebrei interprete in Romania face parte din turneul european de promovare a hitului "Everything", cu care aceasta va reprezenta Grecia la concursul Eurovision 2006. Ea va interpreta cateva dintre melodiile sale celebre in cadrul unui concert prezentat de Catalin Maruta si organizat de Ambasada Greciei la Bucuresti si Cosmote. Anna Vissi nu se afla pentru prima data in Romania. Pe 6 iunie 2001, ea a participat la "Odiseea Pacii", spectacol la care au luat parte regizorul sarb Emir Kusturica si formatia acestuia "No Smoking". Manifestarea de acum cinci ani a avut loc pe cheiul Dambovitei, in zona cladirii neterminate a Bibliotecii Nationale. Vissi, a carei cariera artistica a inceput acum mai bine de 30 de ani, este cea mai bine vanduta artista greaca din toate timpurile. Are o discografie de-a dreptul impresionanta, toate cele 25 de albume ale sale fiind recompensate cu disc de aur sau platina. Dublul sau CD din 2000, "Kravgi", a primit sapte discuri de platina, aceasta fiind cea mai inalta distinctie obtinuta vreodata de o artista din Grecia. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.