George Copos (foto dreapta) exulta la sfarsitul partidei, mai ales ca isi dorise mult revansa dupa ce "cainii" s-au impus cu 5-2 in turul campionatului. "Pot sa spun ca am intrat in lupta pentru titlu dupa acest rezultat. Aseara (n.r. marti seara) am
George Copos (foto dreapta) exulta la sfarsitul partidei, mai ales ca isi dorise mult revansa dupa ce "cainii" s-au impus cu 5-2 in turul campionatului. "Pot sa spun ca am intrat in lupta pentru titlu dupa acest rezultat. Aseara (n.r. marti seara) am fost la Pro Rapid, am discutat o ora cu baietii si le-am spus ca putem sa demonstram ca pierderea calificarii in Cupa UEFA a fost un accident", a spus Copos. Intrebat daca mai este suparat dupa ratarea calificarii in semifinalele Cupei UEFA, Copos a raspuns: "Suferim. Asta este fotbalul, mereu intre agonie si extaz". Vicepremierul a salutat superioritatea echipei antrenate de Razvan Lucescu in fata lui Dinamo. "Baietii au demonstrat ca sunt o mare echipa. Sa castigi cu 3-0 impotriva lui Dinamo inseamna foarte mult. Trebuie apreciat ca aici Razvan a facut o echipa extraordinara, un grup unit, care practica un joc frumos, tacticizat", a mai spus George Copos, apreciind si ca arbitrajul a fost bun, dar ca la fel ar fi fost si daca era condus de o brigada din Romania. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.