Creditul in euro pentru locuinta are la Volksbank o dobanda de 5,95%, iar pentru cel in lei este de 7,75% pe an. Suma maxima acordata este nelimitata, in functie doar de venitul net al familiei. Avansul reprezinta 25 % din valoarea investitiei, iar
Creditul in euro pentru locuinta are la Volksbank o dobanda de 5,95%, iar pentru cel in lei este de 7,75% pe an. Suma maxima acordata este nelimitata, in functie doar de venitul net al familiei. Avansul reprezinta 25 % din valoarea investitiei, iar perioada de rambursare este de 28 de ani.
Creditul pentru cheltuieli curente, Easycredit, are o suma maxima de 10.000 EURO sau 35.000 RON. Acesta se acorda fara avans, fara giranti, fara asigurare de viata.
Creditul Optimus, pentru cheltuieli curente pe perioada indelungata, nu are o suma limita, aceasta fiind doar in functie de venit. Perioada de rambursare este de 20 de ani pentru creditele in euro si 25 de ani pentru creditele in lei.
Creditul auto pentru achizitionarea de autoturisme se acorda pe o perioada de 7 ani, in suma nelimitata si fara avans, fara giranti, fara asigurare de viata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.