Vasluiul mai trage speranta sa scape de retrogradare dupa victoria de ieri, 3-0 cu FC Arges. In absenta patronului Adrian Porumboiu, care a lipsit pentru prima data de la un meci de pe teren propriu, fiind plecat in Franta cu afaceri, echipa lui Redn
Vasluiul mai trage speranta sa scape de retrogradare dupa victoria de ieri, 3-0 cu FC Arges. In absenta patronului Adrian Porumboiu, care a lipsit pentru prima data de la un meci de pe teren propriu, fiind plecat in Franta cu afaceri, echipa lui Rednic a facut instructie cu una dintre cele mai impenetrabile aparari din Divizia A. Tactica defensiva a lui Cartu a fost data peste cap chiar din minutul 3, cand Mihalcea a fost tras de tricou in careu de catre Chita, iar B. Panait a deschis scorul. Pe o ploaie marunta, care a muiat destul de serios terenul, moldovenii au continuat sa se afle la carma partidei, ratand alte trei mari ocazii, prin M. Croitoru si Sfarlea de doua ori. Golul doi a venit tot de la Panait, care a punctat cu capul din corner, apoi fundasii de fier ai Argesului, care au rezistat cu brio in fata Stelei si a Rapidului, au pus bomboana pe coliva: Rohat a facut hent pelina portii, a vazut rosu, iar Mihalcea a stabilit scorul final. Victorie a Vasluiului care mai pastreaza ceva sperante de salvare, insa pentru asta e nevoie ca echipa lui Mircea Rednic sa castige toate punctele de acasa si sa mai aduca si de afara. In urmatoarele trei etape, moldovenii joaca in deplasare in Cotroceni, acasa cu Poli Timisoara si din nou in deplasare cu Otelul. Apoi urmeaza un meci care pe care cu Pandurii acasa, intr-o intalnire care s-ar putea dovedi decisiva * Cealalta echipa care parea condamnata sa retrogradeze inaintea acestei etape, FCM Bacau, si-a semnat ieri sentinta prin infrangerea cu 0-2 de la Constanta. Cu aceeasi evolutie slaba, bacauanii au reusit sa pastreze intacta tabela in prima repriza doar din cauza lipsei de concentrare a gazdelor, care s-au jucat cu ocaziile. Apostu a dat sentinta Bacaului, care se poate pregati pentru meciurile din sezonul viitor de la matineu * Otelul ramane spaima gazdelor, dupa victoriile de pe terenurile lui Dinamo si FCM Bacau, echipa lui Petre Grigoras facand ieri o noua victima, CFR Cluj. Ardelenii veneau dupa o evolutie excelenta la Timisoara, unde au ratat de putin un succes. Fara Dorinel Munteanu, cu probleme medicale, clujenii au inceput slab intalnirea cu Otelul, rezultand o prima repriza modesta, incheiata insa in forta de oaspeti, care au punctat inainte de pauza prin Semeghin, al carui sut de la mare distanta i-a pacalit pe Turcas si pe D. Toma. Partea a doua a fost mai animata, cu o bara a lui Florin Dan si cu atacuri in valuri ale gazdelor, insa rezultatul final a ramas cel stabilit la pauza, clujenii ramanand in zece oameni pentru ultimele zece minute, dupa ce Toma a vazut al doilea cartonas galben * Gloria Bistrita a facut cel mai bun joc al sau de cand a fost preluata de Ioan Ovidiu Sabau, invingand clar pe Pandurii, scor 4-0. "Minerii" venisera in fieful lui "Tata" Jean cu gandul macar la un punct, care i-ar fi indepartat de ultimele doua clasate. Negrean si Al. Pacurar au dat recital sI au zdrobit echipa lui Hizo intr-un meci dominat de la un capat la altul. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.