Presedintele FR Baschet, Carmen Tocala, a anuntat ca divizionara masculina CSM Iasi risca sa fie exclusa din barajul pentru mentinerea in primul esalon daca nu-si va achita restantele financiare de peste 11.500 RON. "Echipa din Iasi a beneficiat de m
Presedintele FR Baschet, Carmen Tocala, a anuntat ca divizionara masculina CSM Iasi risca sa fie exclusa din barajul pentru mentinerea in primul esalon daca nu-si va achita restantele financiare de peste 11.500 RON. "Echipa din Iasi a beneficiat de mai multe amanari de plata pentru ca nu am vrut sa renuntam asa usor la o echipa din Divizia A. Din pacate, restantele catre FRB au depasit deja 11.500 RON, reprezentand taxe anuale, transferuri si o amenda din sezonul trecut. Daca CSM Iasi nu va achita restantele, nu va avea drept de joc la barajul pentru mentinerea in Divizia A, locul urmand sa fie preluat de echipa de pe locul 13, care ar fi trebuit sa retrogradeze direct", a declarat Tocala. Inaintea ultimei etape din retur, disputata aseara tarziu, pe ultimele trei pozitii se aflau CSM Iasi, cu 28 de puncte, Rapid si Muresul Tg. Mures, ambele cu 26 de puncte. Conform regulamentului FRB, echipa de pe locul 13 retrogradeaza direct, iar gruparile de pe locurile 11 si 12 vor intra la baraj pentru mentinerea in Divizia A cu primele doua team-uri din Divizia B. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.