Reprezentativa de rugby a Romaniei s-a calificat, marti seara, in finala diviziei secunde a Campionatului European rezervat jucatorilor de pana la 18 ani, dupa ce a invins, in semifinale, selectionata similara a Germaniei, cu scorul de 28-7 (15-7), p
Reprezentativa de rugby a Romaniei s-a calificat, marti seara, in finala diviziei secunde a Campionatului European rezervat jucatorilor de pana la 18 ani, dupa ce a invins, in semifinale, selectionata similara a Germaniei, cu scorul de 28-7 (15-7), punctele noastre fiind realizate de Adrian Dima (doua eseuri), Bogdan Petreanu, Ionel Cazan (cate un eseu) si Alin Georgescu (o transformare si 2 lovituri de penalitate). Conform site-ului rugby.ro, adversara tricolorilor din ultimul act al competitiei din Italia va fi Spania, formatie care s-a calificat in finala dupa ce a trecut cu greu de nationala Belgiei. Cum la finalul timpului regulamentar de joc tabela a indicat scorul de 10-10, finalista a fost stabilita la lovituri de departajare, Spania castigand cu 5-3. In urma acestui rezultat, Romania si Spania se vor lupta maine, de la ora 19.30, pentru un loc in prima divizie valorica europeana. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.