Fostul capitan al reprezentativei feminine de volei a Romaniei, Cristina Parv, nu va mai evolua in finalul sezonului din Serie A1 pentru Asystel Novara, dupa ce testele cardiologice programate pentru inceputul acestei saptamani, la o clinica particul
Fostul capitan al reprezentativei feminine de volei a Romaniei, Cristina Parv, nu va mai evolua in finalul sezonului din Serie A1 pentru Asystel Novara, dupa ce testele cardiologice programate pentru inceputul acestei saptamani, la o clinica particulara din Torino, au fost decalate pentru data de 9 mai, anunta cotidianul italian Gazzetta dello Sport, fara sa mentioneze motivul ciudatei amanari. Astfel, dupa ce la finele lunii trecute conducerea galonatei grupari italiene preciza ca jucatoarea romana este obligata sa-si intrerupa activitatea sportiva de performanta pana isi va rezolva problemele medicale, ieri oficialii clubului din Novara au anuntat ca Parv nu va mai putea juca in nici un meci din play-off, deoarece nu a primit acceptul medicilor cardiologi de a-si relua antrenamentele. In varsta de 33 de ani, Cristina Parv a mai intampinat in trecut dificultati la vizitele medicale pe care le-a efectuat in Romania, dar nu a fost retinuta niciodata de la efort din motive cardiologice. De mentionat ca Asystel Novara a disputat deja primele doua meciuri din sferturile de finala ale play-off-ului Seriei A1, cu Bigmat Kerakoll Chieri, scorul general fiind de 1-1, iar partida decisiva s-a desfasurat aseara tarziu, dupa inchiderea editiei, invingatoarea urmand sa joace in Final Four. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.