Un grup de sase deputati va participa, la inceputul lunii iunie, la Moscova, la Turneul European Interparlamentar de tenis. Conducerea Camerei a aprobat ieri un memorandum intern privind participarea, in perioada 1 iunie-4 iunie a.c., in Federatia Ru
Un grup de sase deputati va participa, la inceputul lunii iunie, la Moscova, la Turneul European Interparlamentar de tenis. Conducerea Camerei a aprobat ieri un memorandum intern privind participarea, in perioada 1 iunie-4 iunie a.c., in Federatia Rusa, la Moscova, a unei delegatii formate din sase deputati apartinand PD, UDMR, PSD si independenti, invitata la cea de-a XIII-a editie a Turneului European Interparlamentar de Tenis. Din delegatie vor face parte deputatii Ioan Oltean si Mircea Man (PD), Laszlo Borbely (UDMR), Florea Voinea (PSD), Dumitru Puzdrea (independent) si Corneliu Ciontu (independent), capitan al echipei de tenis a Parlamentului Romaniei. Camera Deputatilor a fost reprezentata, incepand din 1998, la fiecare turneu interparlamentar de tenis.
Capitanul echipei de tenis, deputatul Corneliu Ciontu, a declarat pentru Mediafax ca, in ultimii trei ani, echipa de tenis a Parlamentului Romaniei a fost prezenta in semifinalele competitiilor europene, obtinand de doua ori locul 3 si o data locul 4. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.