Dani Coman (foto stanga), portarul Rapidului, a declarat ieri ca va sustine Steaua in continuare in campania sa europeana, chiar daca nu i-a felicitat pe stelisti dupa ce acestia au trecut de echipa sa in sferturile de finala ale Cupei UEFA. "Nu am a
Dani Coman (foto stanga), portarul Rapidului, a declarat ieri ca va sustine Steaua in continuare in campania sa europeana, chiar daca nu i-a felicitat pe stelisti dupa ce acestia au trecut de echipa sa in sferturile de finala ale Cupei UEFA. "Nu am avut puterea sa urc in autocarul Stelei pentru a le ura succes, dar m-as bucura daca ar castiga Cupa UEFA. Ar fi un succes pentru fotbalul romanesc si am fi si noi mai linistitI, stiind ca ne-a eliminat echipa care urma sa intre in posesia trofeului", a spus ieri Coman. Portarul Rapidului s-a accidentat in meciul cu Pandurii si nu a facut parte din lotul pe care l-a alcatuit Razvan Lucescu pentru meciul de aseara cu Dinamo, el urmand sa nu joace nici in urmatoarele doua partide pe care giulestenii le vor sustine in campionat, cu Poli Iasi si cu Otelul. Coman s-a declarat convins ca Mihai Minca, inlocuitorul sau, se va descurca extraordinar. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.