Firmele de constructii din Buzau au observat ca o tendinta a fortei locale de munca din acest domeniu este de a migra spre Bucuresti. La redeschiderea sezonului de lucru, societatile din constructii se confrunta cu o criza de personal calificat. Cons
Firmele de constructii din Buzau au observat ca o tendinta a fortei locale de munca din acest domeniu este de a migra spre Bucuresti. La redeschiderea sezonului de lucru, societatile din constructii se confrunta cu o criza de personal calificat. Constructorii spun ca muncitorii cu calificare si experienta se indreapta catre societatile de profil din Bucuresti motivati de salariile mari. Pe de alta parte, reprezentantii unor santiere din Capitala au venit la Buzau pentru recrutare de personal. Fenomenul ii nemultumeste pe constructorii buzoieni, care isi vad in pericol contractele pentru ca nu pot respecta termenele de executie. Autoritatile nu pot stopa aceste miscari de pe piata muncii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.