Marian Vanghelie (foto) urmeaza sa preia, astazi, functia de presedinte executiv interimar al PSD Bucuresti, in timp ce Corina Cretu si alti trei membri ai filialei vor deveni vicepresedinti, au declarat, ieri, surse din cadrul organizatiei, citate d
Marian Vanghelie (foto) urmeaza sa preia, astazi, functia de presedinte executiv interimar al PSD Bucuresti, in timp ce Corina Cretu si alti trei membri ai filialei vor deveni vicepresedinti, au declarat, ieri, surse din cadrul organizatiei, citate de Mediafax. Conform surselor citate, Vanghelie urmeaza sa preia, la Consiliul Municipal al PSD Bucuresti de astazi, functia detinuta de Sorin Oprescu inainte ca acesta din urma sa fie numit presedinte interimar, dupa autotuspendarea din functie a lui Dan Ioan Popescu, fostul lider al filialei. Atat Oprescu, cat si Vanghelie vor indeplini mandate de interimar, intrucat situatia lui D.I. Popescu nu este clara. Acesta este in continuare autosuspendat din functia de presedinte al PSD Bucuresti, iar in lipsa demisiei sale sau a demiterii din functie, filiala nu poate organiza alegeri pentru cele doua locuri din conducere. Pe de alta parte, este de asteptat ca, dupa ce situatia politica a lui D.I. Popescu se va clarifica, Oprescu si Vanghelie sa fie confirmati deplin la conducerea filialei, au precizat aceleasi surse. De altfel, Dan Ioan Popescu a afirmat intr-o emisiune tv, ca nu crede ca va fi exclus din PSD, fiind unul dintre putinii lideri care nu are dosar penal. Consiliul Municipal al PSD Bucuresti urmeaza sa aleaga si patru noi vicepresedinti, in urma unor demisiilor din ultima perioada. Potrivit surselor citate, la Biroul Executiv al filialei, au fost facute patru propuneri in acest sens. Una dintre aceste propuneri este Corina Cretu, fost consilier prezidential in timpul mandatului lui Ion Iliescu, iar in prezent vicepresedinte al PSD. Ceilalti trei propusi pentru a ocupa functiile de vicepresedinte sunt: Claudia Tapardel (presedinte al Ligii Studentilor de la PSD sector 5), Nicolae Pupaza (sector 3) si Ioan Toader (fratele deputatului PSD Rodica Nassar). (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.