Presedintele FR Gimnastica, Adrian Stoica, a declarat ieri, la finalul sedintei Comitetului Executiv al federatiei, ca loturile de seniori ale Romaniei care vor participa la Campionatele Europene de la Volos vor fi decise saptamana viitoare. "Am luat
Presedintele FR Gimnastica, Adrian Stoica, a declarat ieri, la finalul sedintei Comitetului Executiv al federatiei, ca loturile de seniori ale Romaniei care vor participa la Campionatele Europene de la Volos vor fi decise saptamana viitoare. "Am luat in considerare mai multe variante pentru formarea loturilor si credem ca e bine ca gimnastii propusi initial sa se pregateasca inca o saptamana inainte de a lua decizia finala", a explicat Stoica. Astfel, la lotul feminin sunt sigure de prezenta la CE de la Volos (27-30 aprilie) doar trei gimnaste: Catalina Ponor, Sandra Izbasa si Steliana Nistor. Pentru ultimele doua locuri ramase se vor "bate" in urmatoarele zile Floarea Leonida, Alina Stanculescu si Dana Druncea. "Doua dintre acestea vor intra in echipa pentru Europene", a spus presedintele FRG. Componenta lotului masculin pentru CE din Grecia (4-7 mai) este stabilita, in principiu, dar Stoica a afirmat ca pot interveni schimbari, in functie de forma pe care o arata sportivii. "Prezenta la Europene este sigura in ceea ce-i priveste pe Marian Dragulescu, Razvan Selariu si Daniel Popescu. Lor li se alatura Alin Jivan si Flavius Koczi, insa decizia finala se va lua si in privinta baietilor saptamana viitoare", a incheiat presedintele Stoica. Pana la finalul acestei saptamani, gimnastele din lotul olimpic de la Deva vor sosi la Bucuresti, unde vor efectua ultima parte a pregatirii inaintea plecarii la Europenele din Grecia. Tot in cadrul sedintei Comitetului Executiv al FRG de ieri s-a stabilit si componenta lotului Romaniei care va participa la Campionatul Mondial de gimnastica aerobica din China, care va incepe la finalul lunii mai. Sportivii selectionati sunt urmatorii: Mihaela Puhoata, Cristina Nedelcu, Cristina Antonescu, Izabela Lacatus, Raluca Babaligea, Madalina Cioveie, Simona Popa si Cristina Marin - la feminin, Bogdan Popa, Mircea Zamfir, Valentin Mavrodineanu si Mircea Branzea - la masculin. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.