General Motors isi vinde participatia de 7,9% detinuta la producatorul japonez de autovehicule Isuzu, tranzactie estimata la 300 de milioane de dolari, punand astfel capat, in mod amiabil, unei aliante incepute in urma cu 35 de ani, transmite Mediafa
General Motors isi vinde participatia de 7,9% detinuta la producatorul japonez de autovehicule Isuzu, tranzactie estimata la 300 de milioane de dolari, punand astfel capat, in mod amiabil, unei aliante incepute in urma cu 35 de ani, transmite Mediafax. Casele japoneze de comert Mitsubishi si Itochu vor prelua cate 3,5% din titlurile Isuzu, restul de 0,9% revenind Mizuho Corporate Bank, divizie a grupului financiar Mizuho. Fondurile obtinute in urma tranzactiei, releva Reuters, vor fi utilizate pentru restructurarea grupului american, confruntat cu o serie de probleme de ordin financiar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.