Un puternic incendiu a izbucnit ieri, intr-o hala din cartierul Rahova a fabricii Guzuchim, in care sunt depozitate vopseluri si alte substante inflamabile. In urma izbucnirii flacarilor, doua femei au fost ranite, numai una dintre victime fiind inte
Un puternic incendiu a izbucnit ieri, intr-o hala din cartierul Rahova a fabricii Guzuchim, in care sunt depozitate vopseluri si alte substante inflamabile. In urma izbucnirii flacarilor, doua femei au fost ranite, numai una dintre victime fiind internata cu arsuri de aproape 20 la suta din suprafata corpului. Potrivit sefului garzii de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Arsi, Sorin Parasca, femeile - in varsta de aproximativ 27-28 ani - au fost aduse la spital cu ambulanta. In cazul uneia dintre ele au fost acordate cateva ingrijiri medicale, dupa care a plecat acasa, avand arsuri pe doi la suta din suprafata corpului. Cea de a doua victima a ramas internata si va fi supusa mai multor interventii pentru ca arsurile au afectat aproape 20 la suta din corp. "Probabil ca acesta pacienta va ramane internata aproape o luna", a mai spus medicul Parasca.
Cauze necunoscute
Pompierii au fost anuntati despre producerea evenimentului in jurul orei 13:40, la fabrica situata pe strada Sucevita nr. 9, intr-o zona de case, fiind trimise opt masini cu apa si peste 40 de militari. Caldura degajata de flacari a provocat explozia catorva recipienti cu substante inflamabile. Politistii au restrictionat accesul in zona, iar pompierii au reusit sa scoata din cladire mai multe butoaie. Pana la inchiderea editiei, nu incepusera inca cercetarile pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.