Florin Marin, antrenorul care a preluat cu jumatate de norma pe Dinamo, el fiind in continuare si selectionerul nationalei de tineret, a facut ieri un bilant, la o saptamana de la instalare, vorbind mult despre jocul cu Steaua. "Am facut o prima repr
Florin Marin, antrenorul care a preluat cu jumatate de norma pe Dinamo, el fiind in continuare si selectionerul nationalei de tineret, a facut ieri un bilant, la o saptamana de la instalare, vorbind mult despre jocul cu Steaua. "Am facut o prima repriza buna, in care ne-am organizat foarte bine in defensiva. Contraatacurile noastre au fost foarte periculoase si, apoi, am reusit sa inscriem. A urmat apoi eliminarea lui Margaritescu, au fost spatii mai mari, ne-am retras prea mult din cauza faptului ca echipa nu este pregatita fizic", a spus "Flocea", ideea cu proasta conditie fizica a elevilor sai fiind preluata de la predecesorul sau, Ion Marin. "Cei care hotarasc soarta meciului sunt jucatorii. Eu, la pauza, le-am cerut sa nu se retraga, sa se apere avansat, sa faca presiune, dar trebuie sa tinem cont ca am intalnit o echipa foarte buna, cu jucatori valorosi, care in multe situatii ne-a obligat sa ne retragem", a mai comentat Marin, dupa care s-a burzuluit putin la cei care il contesta. "Tinand cont de faptul ca am jucat cu Steaua, eu zic ca ne-am organizat foarte bine. Numai cine e rau intentionat nu recunoaste ca la Dinamo s-a schimbat ceva in jocul echipei, din toate punctele de vedere", a punctat "Flocea". Antrenorul lui Dinamo s-a referit si la decizia LPF de a prelungi campionatul pana in luna iunie. "Pana la disputarea ultimelor doua etape, pe 3 si 7 iunie, soarta campionatului va fi decisa, dar si echipele care vor retrograda. Pe mine ma avantajeaza pentru ca voi avea mai mult timp sa ma ocup de pregatirea echipei, pentru ca nu este usor sa preiei echipa din mers", a afirmat antrenorul dinamovist. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.