Fostul pugilist Leonard Doroftei va asista duminica, la Teatrul National din Cluj-Napoca, la premiera piesei "Duelul", inspirata de intalnirea programata la Bucuresti, in octombrie 2003, cu panamezul Miguel Callist, anulata deoarece romanul nu s-a in
Fostul pugilist Leonard Doroftei va asista duminica, la Teatrul National din Cluj-Napoca, la premiera piesei "Duelul", inspirata de intalnirea programata la Bucuresti, in octombrie 2003, cu panamezul Miguel Callist, anulata deoarece romanul nu s-a incadrat in categoria de greutate. "Pentru mine nu a fost un moment fericit acel meci, dar daca specialistii au considerat ca este interesant pentru o piesa de teatru, probabil ca au dreptate. Sunt curios sa vad piesa, de aceea voi merge la premiera, impreuna cu sotia, poate chiar si cu copiii", a declarat Doroftei. Piesa "Duelul", care se va juca la Teatrul National din Cluj-Napoca, in regia lui Cristian Nedea, este inspirata din "Duelul si alte carti", scrisa de prozatorul Dumitru Crudu. Altfel, Doroftei, care a implinit luni 36 de ani, spune ca sotia sa i-a pregatit o petrecere surpriza. "N-am stiut nimic. M-am trezit intr-un restaurant din Ploiesti plin cu rude si prieteni. A fost foarte impresionant", a spus Doroftei. "Mosul" trebuia sa isi apere, pe 24 octombrie 2003, la Bucuresti, titlul mondial in versiunea WBA in fata panamezului Miguel Callist. Meciul nu s-a mai desfasurat, deoarece Doroftei nu a trecut de cantarul oficial dinaintea meciului, depasind limita de greutate a categoriei, si a pierdut astfel centura mondiala. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.