Daniel Niculae, atacantul de 23 de ani al Rapidului, a anuntat ieri ca doreste sa-si duca la bun sfarsit contractul cu gruparea giulesteana, care este valabil inca doua sezoane. Curtat intens de cluburi din Europa dupa cele opt reusite din Cupa UEFA,
Daniel Niculae, atacantul de 23 de ani al Rapidului, a anuntat ieri ca doreste sa-si duca la bun sfarsit contractul cu gruparea giulesteana, care este valabil inca doua sezoane. Curtat intens de cluburi din Europa dupa cele opt reusite din Cupa UEFA, Niculae are o clauza eliberatoare de 3,3 milioane de euro, insa conducerea Rapidului intentioneaza ca in aceasta vara sa-i ofere un nou contract fara o suma de transfer. "Mai am doi ani de contract si nu plec nicaieri de la Rapid", a spus ieri Niculae. Acesta a fost unul dintre cei mai afectati jucatori ai alb-visiniilor dupa eliminarea din "sferturile" Cupei UEFA, insa la cateva zile distanta parea mai destins. "Socul eliminarii din Cupa UEFA de catre Steaua nu a fost atat de mare, deoarece am iesit din competitie cu fruntea sus, si nu cu capul plecat. Am demonstrat ca Rapid joaca un fotbal bun si ca la fel de bine puteam sa mergem noi mai departe in Cupa UEFA", a spus Niculae. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.