Dinamovistii Andrei Margaritescu si Florin Bratu vor fi sanctionati financiar, primul pentru usurinta cu care a luat cartonasul rosu in meciul cu Steaua, iar al doilea pentru faptul ca a refuzat sa intre pe teren la derby-ul de duminica, a anuntat ie
Dinamovistii Andrei Margaritescu si Florin Bratu vor fi sanctionati financiar, primul pentru usurinta cu care a luat cartonasul rosu in meciul cu Steaua, iar al doilea pentru faptul ca a refuzat sa intre pe teren la derby-ul de duminica, a anuntat ieri Florin Marin, antrenorul "cainilor rosii". Margaritescu a fost eliminat dupa ce a primit doua cartonase galbene in trei minute, ultimul intr-o faza la mijlocul terenului, iar Bratu a refuzat sa intre in teren in ultimele minute ale meciului. In cazul lui Bratu, conducerea clubului a decis si retrogradarea lui pe termen nelimitat la echipa a doua. "Aveam nevoie de Bratu, este un jucator important, dar gestul lui este incalificabil. A refuzat sa intre. L-am mai intrebat o data si raspunsul a fost acelasi, ca nu vrea sa intre. Nu mai aveam timp de discutii cu el, asa ca l-am introdus pe Mihut. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva in cariera", a povestit "Flocea". Acesta a precizat ca jucatorul ar putea fi reprimit in lotul mare daca se pregateste sarguincios la Dinamo II. "Sunt convins ca va fi un exemplu pentru ceilalti jucatori. Acest incident nu a tulburat apele in lot. Jucatorii au fost de acord cu decizia luata", a mai spus Marin. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.