Relatiile dintre PNL si PD raman suspendate in judetul Mures, pana cand CNC al Aliantei DA va lua o decizie in privinta solicitarii PNL Mures de a fi dispuse masuri fata de filiala PD, a anuntat ieri liberalul Eugen Nicolaescu (foto). El a explicat
Relatiile dintre PNL si PD raman suspendate in judetul Mures, pana cand CNC al Aliantei DA va lua o decizie in privinta solicitarii PNL Mures de a fi dispuse masuri fata de filiala PD, a anuntat ieri liberalul Eugen Nicolaescu (foto). El a explicat ca in CNC-ul de luni seara nu s-a discutat despre cazul Mures. "Nu s-a luat in discutie. Aceste chestii punctuale vor fi luate in discutia unui CNC viitor, pentru ca sunt mai multe cazuri", a spus Nicolaescu, citat de Mediafax. Intrebat daca in aceste conditii relatiile dintre PNL si PD in Mures raman suspendate, ministrul Sanatatii a raspuns: "Evident ca da. Din punctul nostru de vedere, relatiile raman suspendate in Mures. Eu nu pot sa decid in locul Delegatiei Permanente. Relatiile vor ramane suspendate pana cand CNC va lua o decizie".
Tot ieri, liberala Mona Musca a lansat un apel catre toti factorii responsabili din tara pentru incetarea "disputelor politice sterile si paguboase" pentru Coalitie si Alianta.
Musca a sustinut ca, pe mesele parlamentarilor din Parlamentul European, a existat un studiu privind situatia politica din tara noastra in care se spunea foarte clar ca, in ultimele luni, au crescut disputele din interiorul Aliantei si ca Romania da impresia ca se apropie de instabilitate politica. "Putem sa dam aceasta impresie", a spus Mona Musca.
Deputatul liberal a apreciat ca, din pacate, in ultimele luni s-au exacerbat "discutiile sterile si paguboase" in dauna aplicarii programului de guvernare si a promisiunilor facute electoratului. "Fac apel la toti factorii responsabili sa inceteze orice disputa politica, orice galceava si sa se concentreze pe eforturile de aderare la UE", a precizat Musca, mentionand ca si Opozitia este responsabila pentru eforturile pe care le face actualul Guvern pentru aderarea Romaniei la UE. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.