Asitrans a lansat produsul Noul Casco (asigurare facultativa pentru autoturisme), care include doua noi servicii: tractare gratuita a autovehiculului avariat din orice localitate a tarii (serviciu permanent) si oferirea unui autovehicul la schimb (op
Asitrans a lansat produsul Noul Casco (asigurare facultativa pentru autoturisme), care include doua noi servicii: tractare gratuita a autovehiculului avariat din orice localitate a tarii (serviciu permanent) si oferirea unui autovehicul la schimb (optional), cat timp masina este la reparat. "Printre riscurile asigurate se numara ciocnirile, lovirile, incendiul, explozia, trasnetul, furtul si vandalismul. Asigurarea la vandalism reprezinta un nou risc ce este asigurat", a declarat Bogdan Stan, directorul general al Asitrans. Spre exemplu, prima de asigurare pentru un Logan Ambiance 1,4 MPI se ridica la 262 euro/an la o valoare asigurata de 6230 euro, pentru Logan Ambiance 1,5 dCI asiguratul va plati 310 euro/an (7390 euro valoare asigurata), iar pentru o Skoda Octavia, cu o valoare asigurata de 16.500 de euro, valoarea politei va fi de 62 de euro/luna. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.