Visa International si FIFA (Fédération Internationale de Football Association) au anuntat incheierea unui acord de referinta prin care Visa va deveni partener FIFA cu drepturi globale pentru o gama larga de activitati FIFA, informeaza un comunicat
Visa International si FIFA (Fédération Internationale de Football Association) au anuntat incheierea unui acord de referinta prin care Visa va deveni partener FIFA cu drepturi globale pentru o gama larga de activitati FIFA, informeaza un comunicat emis de Visa International.
Acest nou parteneriat stabileste legatura intre brand-ul lider mondial in efectuarea de plati, Visa, si sportul lider mondial, fotbalul, intr-o relatie unica, inovatoare, de care vor beneficia suporterii din intreaga lume. Implicarea Visa va incepe in ianuarie 2007 si va continua pana in 2014, la categoria de produse Servicii Financiare.
Fiind unul dintre cei sase parteneri FIFA, Visa se va bucura de un nivel mai ridicat de asociere cu FIFA decat sponsorii anteriori din aceasta categorie si se va bucura de drepturi asupra unei game diverse de activitati FIFA, intre care active exclusive de marketing, competitii, evenimente speciale si programe de dezvoltare. Visa si FIFA vor colabora la nivel mondial pentru a crea programe exclusive de plata Visa, in jurul acestor activitati FIFA. "Asa cum numai Visa poate, vom colabora cu reteaua noastra extinsa de 21.000 institutii financiare membre, pentru a transmite interesul si entuziasmul fotbalului catre sutele de milioane de detinatori de carduri Visa din intreaga lume," a declarat Christopher Rodrigues, presedinte si CEO Visa International.
Ca lider mondial in serviciile de plata, acceptat in 24 milioane de locatii, Visa are calificarea unica de a extinde beneficiile acestui parteneriat pentru milioanele de detinatori de carduri si suporteri din intreaga lume. Acest parteneriat se bazeaza pe programe de marketing de mare succes cu proprietati globale, intre care Jocurile Olimpice/Jocurile Paralimpice, Disney si Cupa Mondiala de Rugby.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.